Camí des Correu

Ara que és temps de cales i piscines aprofitarem per mostrar-vos la darrera excursió del nostre grup excursionista. N'hi havia un altre de programada que no varem poder fer per mor de la fira d'Entitats,  (Cala Boquer) però qualque dia la recuperarem.
El Camí del Correu el varem fer just pel pont del primer de maig.
És una ruta molt coneguda i transitada que no havíem fet mai amb el nostre grup.
Per aquesta sortida no varem necessitar cap guia oficial dels nostres, ja que estaven de viatge per l'illa veïnada de Menorca.
Un grupet ben maco de 18 persones varem fer el camí d'anada i tornada des de la Granja d'Esporles fins el poble de Banyalbufar.  Una ruta tranquil·la i molt bella encara que amb algunes pendents importants.
Quan arribàrem a Banyalbufar el poble estava invadit per milers de motos, ja que aquell dia es celebrava la volta a Mallorca.
No en varem fer gaire cas i desférem camí per paratges insospitats del poble fins que arribàrem per dinar al mateix lloc on havíem berenat.  Després de dinar i descansar una mica varem caminar tres quarts d'hora més i ja arribàrem als cotxes. Agraïm a tothom la participació amb aquest grup excursionista tan bo que tenim i molt especialment al guia titular Pere Nigorra i al becaris de Viaranys, Josep Ferrer i Tomeu Colom.
esperam trobar-vos de bell nou a la propera temporada que començarà a l'octubre.


CLICAU A LA IMATGE PER VEURE L'ÀLBUM DE FOTOS.

Comentaris

Entrades populars