25 anys amb "La Pua"

Divendres passat 29 de juliol de 2016 l'associació de veïnats de Pòrtol va reunir un bon nombre de persones per celebrar el 25è aniversari de la seva formació.

Prop de les 21.30 va començar l'acte amb inetervencions dels antics presidents, entre ells, el primer de La Pua, l'actual batle Joan Francesc Canyelles, qui va recordar als assistents un dels motius principals de la formació de l'associació, la necessitat de tenir una farmàcia pròpia a Pòrtol per evitar haver de desplaçar-se a Sa Cabaneta. La guerra va ser llarga, però finalment és va aconseguir l'objectiu a l'any 1994 i el poble ho va celebrar amb una bona festa.
També la recuperació de les festes del Carme que no es feien des d'uns anys enrere.

Miquel Vaquer, el segon president, va reivindicar públicament un reconeixement a Toni Roig, membre fundador i màxim exponent de la lluita ciutadana a Marratxí, un símbol a la plaça que recordi per sempre la tasca impagable que va fer en Toni.

El tercer president en parlar va ser en Miquel Bosch i Auba i va aprofitar per recordar que durant el seu manat reclamaven a l'ajuntament uns pressupostos participatius i encara avui no s'han aconseguit, encara que sabem que l'actual consistori hi fa feina en aquest tema tan desigjat per les associacions.

Finalment l'actual president, Pep Serra, va agraïr la tasca feta per na Xesca Canyelles durant els seus anys de presidenta i va excusar la seva absència a l'acte  per trobar-se de viatge.
Després de totes les intervencions es va donar pas a l'imprescindible grup de música per aquesta nit,  ni més ni manco que "Al Mayurqa" fundat pel desaparegut Toni Roig i molt vinculat al nostre poble.
Es va convidar a tots els presents a un refrigeri per acabar d'arredonir la vetlada i es varen projectar fotos d'aquests darrers 25 anys.


Comentaris

Entrades populars